Προφίλ

Η εταιρεία Μ. Λάτσος & ΣΙΑ Ο.Ε. εισάγει και διανέμει στην ελληνική αγορά συστήματα βιομηχανικού αυτοματισμού και μετάδοσης και ελέγχου κίνησης. Είναι στελεχωμένη από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, ηλεκτρολόγους και αυτοματιστές, παρέχοντας άριστα προϊόντα και συνεχή υποστήριξη στους πελάτες.

Ιστορία

2005 : Ίδρυση της εταιρείας, ως ατομική, με την επωνυμία Μιχάλης Λάτσος, στην περιοχή των Διαβατών. Αντικείμενο της εταιρείας η εισαγωγή ηλεκτροβιομηχανικού εξοπλισμού και συστημάτων αυτοματισμού

2006 : Μετατροπή της εταιρείας σε Ο.Ε.

2007 : Επίσημη αντιπροσώπευση των ιταλικών οίκων Brevetti-Stendalto (ερπύστριες καλωδίων και εύκαμπτα καλώδια), ELTE (υψίσυχνοι ηλεκτροκινητήρες), CEG (ηλεκτροκινητήρες), MGM (ηλεκτροκινητήρες φρένου), TOSHIBA (invertersκαι softstarters) και το γαλλικό οίκο Leroy-Somer (ηλεκτροκινητήρες και μειωτήρες)

2009 : Επίσημη αντιπροσώπευση του ιταλικού οίκου PEI(φυσούνες προστασίας και τηλεσκοπικά συστήματα) και του γερμανικού οίκου REIKU(συστήματα προστασιας καλωδίων και ρομποτικά).

2010 : Επίσημη αντιπροσώπευση του ιταλικό οίκου MOTEK (ηλεκτροκινητήρες)

2013 : Επίσημη αντιπροσώπευση του οίκου KincoAutomation (PLC-HMI)

2014 : Μεταφορά σε νέες εγκαταστάσεις στην περιοχή των Διαβατών.

2016 : Επίσημη αντιπροσώπευση του ιταλικού οίκου SITI (μειωτήρες και μηχανικοί αυξομειωτήρες)

Φιλοσοφία

Είμαστε μηχανικοί και σκεφτόμαστε σαν μηχανικοί. Για εμάς ο πελάτης είναι συνεργάτης. Έχουμε τη γνώση των υλικών και μπορούμε να προτείνουμε την κατάλληλη λύση. Η υποστήριξη και η εξυπηρέτηση αποτελούν βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας.

Εγκαταστάσεις

Από το 2014 έχουμε μεταφερθεί σε νέο μεγαλύτερο χώρο, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, με εύκολη πρόσβαση στη ΒΙ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης, και στην Εγνατία.